RTS 209 CAT
Accés Restringit
El navegador que utilitzeu no permet tenir una experincia ptima per a la consulta de la publicaci.

Pot continuar si ho desitja, o b utilitzar un dels navegadors que li recomanem:

continuar igualment
DocMode
Next
Last
powered by
Informació de la publicació
Responsable de la publicació:
Títol publicació:
RTS 209 CAT
Idioma:
Catalan

Nombre de pàgines:
170
Nombre d'enllaços inclosos:
25

Política de Privacitat
A l'accedir a l'eina de visualització vostè reconeix conèixer i acceptar les normes d'ús i la política de privacitat del titular de la Web a través de la qual s'accedeix a la publicació digital.
El format híbrid que reproduïx el visor redimensiona el format original proporcionat pel responsable de la publicació en funció de la grandària de la seva pantalla i permet certes accions que incrementen la usabilitat de l'original que es mostra.
El visor simplement reprodueïx el contingut propietat del seu titular.
Tots els continguts i enllaços als quals accedeixi a través del visor són responsabilitat del titular de la Web i si escau del responsable de la publicació si aquest fos diferent sent les opinions i informacions que contenen la seva responsabilitat exclusiva.
WEB ANALYTICS, COOKIES I CONTROLS DE SESSIÓ
Aquest visor utilitza tecnologia de web analytics que ens permet recopilar certa informació tècnica com la seva adreça del protocol d'internet o IP, el sistema operatiu del seu ordinador, el seu tipus de navegador, el seu idioma i país d'origen, resolució de pantalla, versió del programari amb el qual accedeix, així com l'adreça d'origen a l'accedir a la publicació i els links de destinació activats en la seva navegació pel visor.
L'empresa propietària del visor i que ho gestiona per compte propi, li informa que el visor utilitza Cookies amb la finalitat d'oferir-li una navegació personalitzada, àgil i còmoda. A l'accedir a l'eina de visualització vostè queda informat que per a controlar la qualitat del servei s'obtenen les dades tècniques a dalt indicades que ens permeten adequar la mateixa als requeriments tècnics de tots els seus usuaris i normalitzar-la periòdicament.
Així mateix el visor controla i tracta dades d'accés i del visor, en concret pàgines vistes, opcions usades i links activats.
Cap tractament a dalt informat suposa el tractament de dades personals ni que permetin conèixer la identitat dels visitants.
DADES DE PETJADA ECOLÒGICA
El visor tracta i gestiona les dades que li permeten calcular la petjada ecològica que gràcies al seu ús es generen. El sistema així mateix tracta les dades relacionades amb les pàgines impreses per a conèixer i certificar l'estalvi de paper i la disminució de l'efecte hivernacle equivalent a la impressió del document en paper en el format original lliurat i ho compensa amb el control de les impressions de còpies sol·licitades des de la mateixa.
Cap del tractament a dalt informat suposa el tractament de dades personals ni que permetin conèixer la identitat dels visitants tret que es registrin en el sistema de RSC centralitzat i autoritzin el tractament específica i fefaentment.
ESTADÍSTIQUES DE LA PUBLICACIÓ
El visor tracta addicionalment dades estadístiques de la publicació per compte i encàrrec del seu titular, com número de visitants que la usen amb la finalitat de que aquest obtingui informació rellevant per a la gestió de la seva política d'impressió i comunicació i facilita a aquest accés a les dades estadístiques tècniques i operatives rellevants dels visitants de les publicacions contractades.
Hybrid Publication proporcionarà informació general, les dades tècniques, estadístics de visites i usos d'accions i qüestionaris anònims utilitzats relatius a la publicació al responsable de la mateixa però aquestes dades generals i estadístiques no inclouran informació personal tret que s'activi aquest servei que modificarà aquestes condicions prèviament o que aquests serveis siguin proporcionats directament pel propi responsable sense la participació del gestor del visor.
EXERCICI DE DRETS
Vostè podrà exercir els seus drets en tot cas a través del responsable de la publicació i en la forma i manera indicada en la política de privacitat de la Web des de la qual accedeix.
Ajuda
arrossegar
Passar pgines esquerra o dreta
pinar
Ampliar o reduir Zoom a la pgina
moure
Quan est en mode Zoom, permet moure per la pgina
toc
Visualitzar/Amaga controls del visor
doble toc
En un enlla l'obre. Fora d'un enlla, mplia o redueix el zoom a la pgina.
rotar
Veure diferents perspectives: apasat (2 pgines), vertical (1 pgina)
Seccions
SUMARI
EDITORIAL
A FONS
Sensellarisme i exclusió social. De l’assistència a la prevenció
La intervenció amb persones sense llar des del treball social. Acompanyar més enllà de subsistir
Pobresa energètica. La qüestió conceptual. Pobresa, precarietat o vulnerabilitat energètica. El mesurament del fenomen
Housing First: Un model de canvi. Definició, actualitat, límits i reptes
El dret a l’habitatge
L’habitatge social als Països Baixos. El casde Nijmegen
LA PAH: denúncia, propostes i acció directa. L’empoderament com a eina de transformació social
ALTRES TEMES D'INTERÈS
II Congrés de Serveis Socials
La coordinació coparental: Un nou espai de treball social?
Coordinació de xarxes i professionals: addiccions i salut mental i atenció primària comunitària: l’atenció a persones amb proble
Els inicis com a pràctica: Visió i reptes del treball social des de l’òptica d’aprenents
PÒSTERS UNIVERSITARIS
Pòsters de fi de grau
MISCEL·LÀNIA
Fa gairebé 40 anys
PRESTATGE DELS LLIBRES
Treball social amb gitanos
Les Associacions d’Assistents Socials i el Col·legi de Treball Social de Catalunya
LA REVISTA
Publicacions
Normes per a la presentació d’articles a la Revista de Treball Social
Fe d’errates
Butlleta de subscripció
Cercar text
Introdueixi la paraula a buscar en totes les pàgines de la publicació i pressioni el botó. En els resultats oposats, disposa d'un enllaç per a anar a la pàgina seleccionada.

Petjada ecològica
Altres temes dinterès
La coordinació coparental: Un nou espai
de treball social
Coparental coordination: A new space for social work
Artur Roman Soler 1
Alguns divorcis presenten alta conflictivitat derivats de les controvèrsies en relació a lexercici de la guarda dels menors. Donat que
més psicosocial (entre altres els Equips dAssessorament Tècnic, Punts de Trobada
Familiar, mediació, i darrerament la figura incipient del coordinador de